Linda_Persmarken_blomster_edited.png

På våren

På våren med start i mitten av mars så fylls butiken med drygt 180 olika sorters dahlior, olika sorters liljor, iris, gladiolus och en mängd andra sommarblommande växter på lök och knöl. 

På kruka finns även vårlökar i kruka i olika kombinationer och färgsättningar. Kompositionerna är framtagna så att de ska blomma från mars månad fram till slutet av april eller minst 6 veckor. Därefter kan du sätta ut alla överblommande lökar i din rabatt så att de kan blomma igen och igen. 

På hösten 

På hösten, vanligtvis från vecka 38 finns det återigen knappt 400 olika sorters lökar och knölar på plats. Förutom klassiker som tulpaner, narcisser, krokus och allium så finns det även ett brett utbud av olika sorters snödroppar, scilla, stjärn- och pärlhyacinter, stjärnlök, klock-, stäpp- och hundtandsliljor mm. I sortimentet finns även färdiga blandningar av varierande uttryck och färgskalor. Ett urval av utbudet visas i fotogalleriet. I butiken är allt sorterat efter blomningstid så att du enkelt kan välja något som blommar varje månad från februari till juni. En del lökar är fleråriga, en del sprider sig gärna och en del kan man endast njuta av en säsong. Det finns även en del ekologiska lökar och en mängd varianter som drar till sig bin och fjärilar.

 

I sortimentet finns det även handverktyg, trädgårdsredskap, krukor, vaser, planteringsjord, gödning, biokol, pimpsten, lecakulor mm.

Bra att veta om verksamheten

Betalning i butik sker via betalkort eller Swish. Inga kontanter. Öppettider nedan.

Lista på vårens sortimentet hittar du som pdf i länk nedan. Ladda ner orderlista och fyll i enligt anvisning i filen och skicka i mejl till blomster@persmarken.se  (håll utkik även i skräpposten efter bekräftelse).

Om du inte hämtat dina reservation i butiken innan 2022-03-20 så plockas reservationen bort utan meddelande.

Sorter kan komma att utgå med kort varsel på grund av misslyckad skörd. Vi kommer inte hinna ge besked om det händer förrän du hämtar din beställning.

Vi vill ha det personliga mötet och kunna ge bra och kompetent service. Vi är därför ingen nätbutik och har ingen färdig lösning för detta. Det händer att vi skickar delar av sortimentet vid förfrågan men endast i mån av tid. Du står själv för hela fraktavgiften. 

GDPR

För att kunna hantera din beställning lagrar vi ditt namn, e-postadress, adress, telefonnummer och IP-adress. Om vi skickar varor så delar vi dina uppgifter med fraktbolaget. Dina uppgifter sparas inte efter att din beställning hämtats ut och ingen reklam eller liknande skickas via post, sms eller e-post. Du kan närsomhelst begära ut dina uppgifter under denna period eller få dem raderade.

1/7

PopUp Öppettider under våren och hösten 2022

11:e mars - 22:e maj

Fredagar   kl 11.00 -15.00

Lördagar   kl 11.00 -15.00

Söndagar  kl 11.00 -15.00

23:e september - 6:e november

Fredagar   kl 11.00 -15.00

Lördagar   kl 11.00 -15.00

Söndagar  kl 11.00 -15.00

Övriga tider stängt eller enligt överenskommelse.

blomster@persmarken

Adress: Österby V.Strö

             241 92 Eslöv

E-post: blomster@persmarken.se

Mobil:  +46 739 90 46 00

Linda_Persmarken_blomster_edited.png

© 2020 by @persmarken. Proudly created with Wix.com